_JRO7364_3000px_edited_edited.jpg
Sportadmin logo 2.jpg
Höstlövverk

Ny verksamhetsledare

Från och med den 1:a augusti har Värmdö Scenskola en ny verksamhetsledare, Christoffer Skoug. Efter 32 år känner grundaren Annika S. Hansson att det är dags att kliva av och lämna över positionen som verksamhetsledare till nästa generations eldsjälar. Annika kommer fortfarande vara med, som ordförande, i styrelsen.

Nytt administrationsverktyg

Från och med hösten 2022 kommer Värmdö Scenskola använda ett nytt administrationsverktyg som kommer underlätta hanteringen av kursanmälningar, elevregister och betalningar. Detta för att skapa mer tid till att fokusera på och utveckla kärnverksamheten. Vi har valt SportAdmin för att det är lättjobbat, skräddarsytt för föreningsverksamhet och prisvärt.

Nyanmälan krävs inför höstens kurser

I och med att vi har börjat använda oss utav ett nytt administrationsverktyg behöver vi uppdatera elevregistret. Så, även om du har anmält dig via mejl till någon av höstens kurser behöver du gå in på den här länken och anmäla dig på nytt. Om du har några frågor eller behöver hjälp med anmälan är det bara att mejla eller ringa oss!