Tillgängliga kurser i musik

Sång

Oavsett om du bara älskar att sjunga eller om du vill satsa på att jobba som sångare eller sångerska är den här kursen för dig! Lektionerna anpassas efter elevens önskemål men en teknisk uppvärmning och instudering av en låt är delar som oftast är med.

pexels-pixabay-236149_edited.png
Gitarr.png

Gitarr / Elgitarr

Gitarren - världens kanske mest populära instrument!

Du får lära dig ackord, olika solotekniker, gitarr-riffs, intervall -och gehörsträning. Du får lära dig grundläggande teknik och spela dina favoritlåtar inom pop-, blues- och rockgenren. Undervisningen utgår från din musikaliska nivå, ditt musikintresse och dina förutsättningar.

Trummor

Inget instrument är väl så svängigt som trummor! Här lär du dig grunderna i hur man spelar trumset och olika rytmer och kompfigurer. Om du har några års erfarenhet fokuserar vi på svårare komp och olika taktarter och fills. Självklart tar vi ut och lär oss din favoritlåt.

pexels-cottonbro-9643921_edited.jpg
pexels-freestocksorg-96380_edited.jpg

Bas

Inget band utan en bas! Vill du vara grunden i rytmsektionen och göra så att hela bandet svänger eller vill du kanske utveckla ett eget artisteri kring instrumentet. Oavsett hjälper vi dig att nå dina mål.

Piano

Oavsett om du vill lära dig poplåtar eller klassiska verk tar vi oss an uppgiften på ett lustfyllt och metodiskt sätt. Fingersättning och teknik blandas med favoritlåtar och spontana idéer som väcker liv i spelglädjen.

pexels-yan-krukov-8520514_edited.jpg