top of page

Tillgängliga kurser i musik

Gitarr / Elgitarr

Gitarren - världens kanske mest populära instrument!

Du får lära dig ackord, olika solotekniker, gitarr-riffs, intervall -och gehörsträning. Du får lära dig grundläggande teknik och spela dina favoritlåtar inom pop-, blues- och rockgenren. Undervisningen utgår från din musikaliska nivå, ditt musikintresse och dina förutsättningar.

Gitarr.png
pexels-cottonbro-9643921_edited.jpg

Trummor

Inget instrument är väl så svängigt som trummor! Här lär du dig grunderna i hur man spelar trumset och olika rytmer och kompfigurer. Om du har några års erfarenhet fokuserar vi på svårare komp och olika taktarter och fills. Självklart tar vi ut och lär oss din favoritlåt.

Solosång

Oavsett om du bara älskar att sjunga eller om du vill satsa på att jobba som sångare eller sångerska är den här kursen för dig! Sånglektionerna anpassas efter elevens önskemål men en teknisk uppvärmning och instudering av en låt är delar som oftast är med.

pexels-pixabay-236149_edited.png
pexels-yan-krukov-8520514_edited.jpg

Piano

Oavsett om du vill lära dig poplåtar eller klassiska verk tar vi oss an uppgiften på ett lustfyllt och metodiskt sätt. Fingersättning och teknik blandas med favoritlåtar och spontana idéer som väcker liv i spelglädjen.

Bas

Inget band utan en bas! Vill du vara grunden i rytmsektionen och göra så att hela bandet svänger eller vill du kanske utveckla ett eget artisteri kring instrumentet. Oavsett hjälper vi dig att nå dina mål.

pexels-freestocksorg-96380_edited.jpg
bottom of page